Leczenie polem magnetycznym |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| koszmar |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 93 Nr użytkownika: 434 Dołączył: 20-May 08 |
Witam,
Rok temu mialam takie zdarzenie ktore zatrzymalo moje zycie w biegu. To co tlilo sie we mnie od lat dalo znac o sobie. Nastapilo przytkanie tetnicy w lewej nodze. Stan byl powazny - jeden krok i bol w podudziu silny, ze nie mozna dac kroku. Po badaniach okazalo sie, ze prawa noga jest w niewiele lepszym stanie. Kazdy lekarz mowil to samo: tego nie da sie nawet zatrzymac. Od dluzszego czasu slyszalam juz o zastosowaniu wolnozmiennych pol magnetycznych w medycynie. Postanowilam sie blizej zainteresowac ta metoda leczenia a przede wszystkim dowiedziec sie czy w moim przypadku odniesie ona skutek. Zebrane informacje byly dla mnie obiecujace. Zaczelam wiec regularnie korzystac z zabiegow w prywatnym gabinecie a sprawnosc powoli zaczela mi wracac. Mysle, ze jest wiele osob poszukujacych drogi do poprawy badz odzyskania zdrowia i wielu nie wie, ze ma taka szanse. Wszystkich, ktorych zainteresowalam ta informacja zapraszam na strone fizykoterapia.prv.pl oraz do kontaktu ze mna. EJTPI wp.pl |
||
| KaKa |
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 50 Nr użytkownika: 729 Dołączył: 17-August 07 |
ejtpi napisał: a mozesz zatem przeslac wyniki badan sprawnosciowych sprzed i po leczeniu polem m. ? Aby to nie byl jedynie tekst reklamowy, jakich setki mozna spotkac w czasopismach kobiecych. J. |
||
![]() |
![]() |