Autostrada protest przeciw budowie. |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| kstf |
Post: Autostrada Protest Przeciw Budowie, May 21 2008, 07:06 PM
|
||
|
Użytkownik ![]()
Grupa: Members Postów: 32 Nr użytkownika: 126 Dołączył: 05-November 07 |
Organizuje protest przeciw budowie autostrady , ktora zniszczy tereny lesne w GOP, jedyne rozsadne miejsce do budownictwa rodzinnego, itd. Poszukuje materialow o szkodliwosci atostrad na srodowisko naturalne itp. Nawiaze kontakt z osobami ktore juz organizowaly prtesty przeciw dezyzja administrcji panstwowej. Piotr,Bytom
|
||
| stilgar79 |
Post: Autostrada Protest Przeciw Budowie, May 22 2008, 05:15 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1137 Nr użytkownika: 309 Dołączył: 15-June 07 |
Achtelik Piotr To tam są jeszcze lasy, czy tylko kikuty drzew? Darek, Białystok. PS. U mnie puszcza zaczyna się nawet w mieście. |
||
| mamph |
Post: Autostrada Protest Przeciw Budowie, May 22 2008, 06:23 PM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 185 Nr użytkownika: 403 Dołączył: 19-January 08 |
Achtelik Piotr Wydaje mi sie, ze nic to nie da. Poza tym budowa autostrady z dala od osiedli zmniejsza zanieczyszczenie w ich poblizu. Samochody, ktore jadac przez centrum co chwile staja i ruszaja, zuzywaja duzo wiecej paliwa niz auto ktore jedzie spokojnie przez autosrade. Jezeli nie chcesz jechac 3 km z domu do pracy przez 30 minut, lepiej zbudowac dobre drogi odciazajace centra miast. |
||
| mwd |
Post: Autostrada Protest Przeciw Budowie, May 23 2008, 03:25 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 772 Nr użytkownika: 544 Dołączył: 23-February 08 |
Bartłomiej Zieliński w artykule lesne Poszukuje taki protest kojarzy mi się z protestem przeciw maszynie parowej, po prostu takich rzeczy nie da sie uniknac, a swoja droga swiat na pewno dazy ku samozagladzie a autostrada przy tym wszystkim to piwo |
||
![]() |
![]() |