Jakie problemy mozna rozwiazac dzieki eutanazji bylo Eutanazja |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| mzdybel |
Post: Jakie Problemy Mozna Rozwiazac Dzieki Eutanazji Bylo Eutanazja, May 22 2008, 11:24 AM
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 1029 Nr użytkownika: 89 Dołączył: 08-October 07 |
[] Uśmiercenie człowieka nie jest chyba zbyt skomplikowanš czynnościš, w końcu to kwestia wstrzyknięcia śmiercionośnej substancji, więc może by powołać odpowiednio przeszkolonš ekipę (np. zwolenników eutanazji), która prawdziwie profesjonalnie by się tym zajęła. A wtedy lekarzowi pozostałoby tylko stwierdzenie zgonu, co akurat należy do jego obowišzków. No to jak, sš chętni do pracy? Myślę , że to niezbyt odległa przyszłość
Ewa :
Wiem, ze nie mozna na ten temat dowcipkowac, ale nie moge sie powstrzymacsorry. Taka eutanazja rozwiazuje naprawde wiele problemow: 1. Starsi ludzie i chorzy nie obciazaja juz wiecej ZUS'ow i budzetu panstwa. 2. Przeludnienie staje sie coraz mniej dotkliwe 3. Zwolennicy eutanazji i inni sadysci moga sie wreszcie wyzyc, realizujac swoje najskrytsze marzenia 4. Podwojnie mozna rozwiazac problem bezrobocia (mniej geb do wyzywienie i mozna zatrudniac coraz wiecej eutanatorow - nie wiem czy taki wyraz istnieje, ale jesli nie, to zaklepuje prawa autorskie, jak powstanie taki zawod) Jak macie wiecej pomyslow - dajcie upust fantazji!!! Marek |
![]() |
![]() |