Jakie problemy mozna rozwiazac dzieki eutanazji bylo Eutanazja

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Jakie problemy mozna rozwiazac dzieki eutanazji bylo Eutanazja

mzdybel
Post: Jakie Problemy Mozna Rozwiazac Dzieki Eutanazji Bylo Eutanazja, May 22 2008, 11:24 AM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 89

[] Uśmiercenie człowieka nie jest chyba zbyt skomplikowanš czynnościš, w końcu to kwestia wstrzyknięcia śmiercionośnej substancji, więc może by powołać odpowiednio przeszkolonš ekipę (np. zwolenników eutanazji), która prawdziwie profesjonalnie by się tym zajęła. A wtedy lekarzowi pozostałoby tylko stwierdzenie zgonu, co akurat należy do jego obowišzków. No to jak, sš chętni do pracy? Myślę , że to niezbyt odległa przyszłość Ewa :
Wiem, ze nie mozna na ten temat dowcipkowac, ale nie moge sie powstrzymacsorry.
Taka eutanazja rozwiazuje naprawde wiele problemow: 1. Starsi ludzie i chorzy nie obciazaja juz wiecej ZUS'ow i budzetu panstwa. 2. Przeludnienie staje sie coraz mniej dotkliwe 3. Zwolennicy eutanazji i inni sadysci moga sie wreszcie wyzyc, realizujac swoje najskrytsze marzenia 4. Podwojnie mozna rozwiazac problem bezrobocia (mniej geb do wyzywienie i mozna zatrudniac coraz wiecej eutanatorow - nie wiem czy taki wyraz istnieje, ale jesli nie, to zaklepuje prawa autorskie, jak powstanie taki zawod)
Jak macie wiecej pomyslow - dajcie upust fantazji!!!
Marek
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll