Lapowka dla lekarza Legalizacja eutanazji na swiecie

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Lapowka dla lekarza Legalizacja eutanazji na swiecie

SYLWEK 16
Post: Lapowka Dla Lekarza Legalizacja Eutanazji Swiecie, May 23 2008, 03:17 AM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 255

Evajp : [..] No wlasnie, wszyscy lekarze ktorzy tutaj zagladaja: Dlaczego stawiacie krzyzyk nad pacjentem ktory ma nadzieje na powrot do zdrowia, lub przynajmniej na powrot do normalnego funkcjonowania, nawet jezeli jest on inwalida? Jak to sie dzieje, ze koperta otwiera wam serca a brak koniaku na czas powoduje, ze zycie ludzkie mniej sie liczy?
Pozwolilam sobie przeslac pytanie na pl.sci.medycyna, moze tam udzielaja sie lekarze? Ja nie czuje sie brac odpowiedzialnosci zbiorowej za to, ze pojedynczy lekarze tak postepuja - zreszta teraz z lapowkami sie bedzie chodzilo do kas chorych (aby zgodzily sie finansowac drogie procedury)
mnie to z glowy. Jako lekarz juz doswiadczony z II st. specjalizacji mieszkam nadal w mieszkaniu sluzbowym bo na lepsze mnie nie stac i jakis palant, ktorego stac na podpisanie sie tylko "melisa" ubliza mi publicznie (tak sie czuje -> pisze, ze lekarze), ze wszystko uzalezniam od koniaku!
Pozdrowienia
Piotr --- Piotr Kasztelowicz [mat.uni.torun.pl/~pekasz]
PM Email Poster
mwd
Post: Lapowka Dla Lekarza Legalizacja Eutanazji Swiecie, May 23 2008, 04:52 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 544

CYTAT
Ja nie czuje sie brac odpowiedzialnosci zbiorowej za to, ze pojedynczy lekarze tak postepuja - zreszta teraz z lapowkami sie bedzie chodzilo do kas chorych (aby zgodzily sie finansowac drogie procedury)

Panowie, zaszlo nieporozumienie. Jedni dyskutuja o lapowkach, inni o lapówkach i stad cale zamieszanie. A jeszcze inni o llapoowkach ;-) Jacek
PM Email Poster
flatron
Post: Lapowka Dla Lekarza Legalizacja Eutanazji Swiecie, May 24 2008, 01:32 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 168

CYTAT
[..] No wlasnie, wszyscy lekarze ktorzy tutaj zagladaja: Dlaczego stawiacie nad pacjentem ktory ma nadzieje na powrot do zdrowia, lub przynajmniej na powrot do normalnego funkcjonowania, nawet jezeli jest on inwalida? Jak to dzieje, ze koperta otwiera wam serca a brak koniaku na czas powoduje, ze ludzkie mniej sie liczy?

Evajp : krzyzyk sie zycie
Pozwolilam sobie przeslac pytanie na pl.sci.medycyna, moze tam udzielaja sie lekarze?
M.
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll