Lapowka dla lekarza Legalizacja eutanazji na swiecie |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| SYLWEK 16 |
Post: Lapowka Dla Lekarza Legalizacja Eutanazji Swiecie, May 23 2008, 03:17 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 134 Nr użytkownika: 255 Dołączył: 13-April 08 |
Evajp : [..] No wlasnie, wszyscy lekarze ktorzy tutaj zagladaja: Dlaczego stawiacie krzyzyk nad pacjentem ktory ma nadzieje na powrot do zdrowia, lub przynajmniej na powrot do normalnego funkcjonowania, nawet jezeli jest on inwalida? Jak to sie dzieje, ze koperta otwiera wam serca a brak koniaku na czas powoduje, ze zycie ludzkie mniej sie liczy?
Pozwolilam sobie przeslac pytanie na pl.sci.medycyna, moze tam udzielaja sie lekarze? Ja nie czuje sie brac odpowiedzialnosci zbiorowej za to, ze pojedynczy lekarze tak postepuja - zreszta teraz z lapowkami sie bedzie chodzilo do kas chorych (aby zgodzily sie finansowac drogie procedury) mnie to z glowy. Jako lekarz juz doswiadczony z II st. specjalizacji mieszkam nadal w mieszkaniu sluzbowym bo na lepsze mnie nie stac i jakis palant, ktorego stac na podpisanie sie tylko "melisa" ubliza mi publicznie (tak sie czuje -> pisze, ze lekarze), ze wszystko uzalezniam od koniaku! Pozdrowienia Piotr --- Piotr Kasztelowicz [mat.uni.torun.pl/~pekasz] |
||
| mwd |
Post: Lapowka Dla Lekarza Legalizacja Eutanazji Swiecie, May 23 2008, 04:52 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 772 Nr użytkownika: 544 Dołączył: 23-February 08 |
Panowie, zaszlo nieporozumienie. Jedni dyskutuja o lapowkach, inni o lapówkach i stad cale zamieszanie. A jeszcze inni o llapoowkach ;-) Jacek |
||
| flatron |
Post: Lapowka Dla Lekarza Legalizacja Eutanazji Swiecie, May 24 2008, 01:32 AM
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 661 Nr użytkownika: 168 Dołączył: 02-September 07 |
Evajp : krzyzyk sie zycie Pozwolilam sobie przeslac pytanie na pl.sci.medycyna, moze tam udzielaja sie lekarze? M. |
||
![]() |
![]() |