Powiązane leki
(opisy)

Alugastrin (Aluminii natrii dihydroxycarbonas)

Alumag (Aluminii hydroxidum, Magnesii hydroxidum)

Alusal (Aluminii hydroxidum)

Asequrella

Bio-CLA z zieloną herbatą

Collagen Day & Slim (płyn)

Gastal (Magnesii hydroxidum, Aluminii hydroxidum, Magnesii carbonas)

GastriMax

Gastrinal (Aluminii natrii dihydroxycarbonas)

Gastrofan (Calcii carbonas, Magnesii carbonas)

Tagi

adres freeserverhost taora wynik aspatu napisac alatu wizyta nadmiar cathleen

Fora dyskusyjne

zobacz PROSZĘ o interpretację wyników badań ASPATU-85 I ALATU-190 (2)

zobacz podejrzewam wysoka prolaktynę (2)

zobacz wyniki spirometri (7)

zobacz zdrowie (1)

zobacz problem z gardłem (0)

zobacz Interpretacja wynikow Alatu, holesterolu i innych badań (3)

zobacz ALAT 72 (0)

zobacz Nie rozumie wyniku, badania histopatologicznego. (0)

zobacz Proszę o interpretację wyników bad. tarczycy (11)

zobacz niedoczynnosc tarczycy? (14)

zobacz Brak zarostu w wieku 23 lat (8)

zobacz po wizycie u endokrynologa (0)

zobacz Nadmiar Prolaktyny (1)

zobacz Samodzielne płukanie uszu (0)

zobacz dziwne strzelanie w uszach przy połykaniu (1)

Informator Medyczny » Grupa dyskusyjna » nadmiar aspatu i alatu

nadmiar aspatu i alatu

taora, 09-06-2005, 19:41

z czego moze wynikac podwyzszony aspat i alat )alt 46 przy normie 0-31 i ast 37 przy normie 0-32) - czy moze to byc efekt stluszczenia watraoby? inne parametry (glukoza, 3-glicerydy, cholesterol, ggtp, fosfotaza alk.) - w normie

Re: nadmiar aspatu i alatu | Cathleen, 09-06-2005, 21:20

Dnia Thu, 9 Jun 2005 17:41:27 +0200, taora napisał(a):

z czego moze wynikac podwyzszony aspat i alat )alt 46 przy normie 0-31 i ast 37 przy normie 0-32) - czy moze to byc efekt stluszczenia watraoby?
www.resmedica.pl/zdart10986.html

Pozdrawiam, Cathleen H. [gg: 1832817] [icq: 345347435] /Odpowiadając usuń invalid/

Re: nadmiar aspatu i alatu | taora, 09-06-2005, 21:49

Użytkownik "Cathleen" napisał w wiadomości news:mpg9zsn85x5l.dlg [at] cathleen.freeserverhost.com...

www.resmedica.pl/zdart10986.html
dzieki za ten adres, tam jest tylko napisane, ze przy tych wynikach moze byc to m.in. choroba watroby, a nie napisali jaka. wizyte mam dopiero pod koniec czerwca:(((((

Re: nadmiar aspatu i alatu | Jacek Smorzewski, 13-06-2005, 20:23



Użytkownik "taora" napisał w wiadomości news:42a861f8$0$2125$f69f905 [at] mamut2.aster.pl...
z czego moze wynikac podwyzszony aspat i alat )alt 46 przy normie 0-31 i ast 37 przy normie 0-32) - czy moze to byc efekt stluszczenia watraoby? inne parametry (glukoza, 3-glicerydy, cholesterol, ggtp, fosfotaza alk.) - w normie
Zrobiles badanie po alkoholowej imprezce?

pzdr smoq


Treść jest archiwum grupy dyskusyjnej (usenet) pl.sci.medycyna. Aby odpowiedzieć na temat należy pisać bezpośrednio na grupę dyskusyjną.

Jeśli znajduje się tutaj Twój post, to znaczy sam go wysłałeś na jeden z serwerów Usenet. W celu usunięcia prosimy o kontakt. Nawet jeśli zostanie usunięty z naszej strony, nadal pozostanie na wielu serwerach Usenet oraz na innych stronach prowadząych podobne archiwum, na co nie mamy wpływu,

Zamieszczone tu informacje nie mogą być podstawą do przeprowadzenia samodiagnozy, leczenia ani podejmowania jakichkolwiek działań związanych ze zdrowiem. Nie są one także w stanie zastąpić wizyty u lekarza.

książki

Cukrzyca u dzieci Cukrzyca u dzieci
 
Co mi dolega? Co mi dolega?
 
Dieta kształtująca sylwetkę Dieta kształtująca sylwetkę
 
Nadmiar kwasu rujnuje zdrowie - przyczyny i skutki Nadmiar kwasu rujnuje zdrowie - przyczyny i skutki
 
Wszystko co powinnaś wiedzieć o ciąży Wszystko co powinnaś wiedzieć o ciąży