dr Atkins kontra dr Kwa?niewski... |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| geno |
Post: Dr Atkins Kontra Dr Kwa Niewski, May 23 2008, 11:22 PM
|
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 147 Nr użytkownika: 534 Dołączył: 03-September 07 |
Pszemol W tym kontek?cie krytyka Atkinsa przez Kwa?niewskiego wydaje sie albo plotk? albo jakim? nieporozumieniem: obaj panowie zalecaj? nieoty3ym ludziom to samo!
Coz, nie bylo by w tej krytyce nic dziwnego z marketingowego punktu widzenia. Bo jesli diety sa praktycznie identyczne, to dlaczego ludzie maja stosowac sie do rad pana kawsniewskiego (czytaj kupowac jego ksiazki) a nie pana Atkinsa (czytaj: kupowac ksiazki atkinsa). Jesli kwasniewski na spotkaniu pierwsze co powie, ze Atkins szkodzi, to w ten sposob zabezpiecza sie przed tym, ze ludzie siegna po ksiazke atkinsa. Czysty zysk Bleys Najciekawsze w tym jest tylko to, że ja będąc na spotkaniu z Kwaśniewskim w Chicago kilka dni temu nie słyszałem ani słowa o Atkinsie. Ani krytyki ani pochwały - dosłownie nic! Mało tego, pojawiały się tezy jak to doktor Kwasniewski jest jedynym (!) na świecie (!) który wpadł na ten pomysł Normalnie korciło mnie aby wstać i przerwać mu z tym pytaniem o Atkinsie ale kultura i poczucie zasad dobrego wychowania powstrzymało mnie.. ;-) O tym, że Kwaśniewski krytykuje Atkinsa (albo że wie w ogóle o jego istnieniu) dowiedziałem się na grupach dyskusyjnych. (czy to tylko plotka?) |
![]() |
![]() |