Przeprosiny dla Pio72

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Przeprosiny dla Pio72

pelikan

Użytkownik
**

Grupa: Members
Nr użytkownika: 99

Przepraszam, że "najeżdżałem" na Pio72, że chce abyście ludzie zmieniali pre fiksy z "Odp:" na "Re:". Wtedy jeszcze nie wiedziałem jakie są standardy. Na mawiam Was wszystkich do zmiany jaką proponuje Pio72.
Przepraszałem go na priva ale chciał, aby to uczynić publicznie na grupie co też czynię.
dobex.w.pl mailto:free.med.pl
PM Email Poster
frugo

Użytkownik

Nr użytkownika: 440

CYTAT
Przepraszam, że "najeżdżałem" na Pio72, że chce abyście ludzie fiksy z "Odp:" na "Re:". Wtedy jeszcze nie wiedziałem jakie są mawiam Was wszystkich do zmiany jaką proponuje Pio72.
Przepraszałem go na priva ale chciał, aby to uczynić publicznie na też czynię.
--

zmieniali pre standardy. Na grupie co Ja nie mogę zmienić, bo mój outlook protestuje przy wszystkim co chcę z niego wyciągnąć, czasami nawet nie wcina odpowiedzi, a co dopiero mówić o re: Widziałam na czyjejś stronie www program zmieniający na re: ale powodował on, że nie dało się obejrzeć załącznika przed zapisaniem na dysk - nie rajcuje mnie takie wyjście, więc jestem skazana na re:, chyba, że ktoś zwalczy to bydlę, zwane outlook 4.0. Pozdrowienia Tatiana
PM Email Poster
nidyrydy

Użytkownik

Nr użytkownika: 460

CYTAT
Przepraszam, że "najeżdżałem" na Pio72, że chce abyście ludzie zmieniali pre fiksy z "Odp:" na "Re:". Wtedy jeszcze nie wiedziałem jakie są standardy. Na mawiam Was wszystkich do zmiany jaką proponuje Pio72.

=DobeX=
A jakie sa standardy? Bo na razie to prefiks "odp:" robi mi niezly burdel na listach
Bleys
PM Email Poster
ponury_kostek

Użytkownik

Nr użytkownika: 574

CYTAT

=DobeX= in
To zdaje się, że będziesz go ODPprzepraszał, bo jeśli twierdził że ODP jest standardem to wprowadził Cię w błąd. Re jest ujęte w dokumentach właśnie opisujących standardy działania m.in. różnych protokołów sieciowych (tzw. RFC *) a ODP i podobne są wyłącznie wymysłem chorych partaczy z M$. Najlepszym dowodem jest istnienie "wątkowania" tylko po Re zaimplementowanego we wszystkich szerzej używanych czytnikach na różnych platwormach softare'owych.
* a konkretnie RFC p.2.1.4 cytuję: The "Subject" line (formerly "Title") tells what the message is about. It should be suggestive enough of the contents of the message to enable a reader to make a decision whether to read the message based on the subject alone. If the message is submitted in response to another message (e.g., is a follow-up) the default subject should begin with the four characters "Re:", and the "References" line is required. For follow-ups, the use of the "Summary" line is encouraged.

PM Email Poster
Ziober

Użytkownik

Nr użytkownika: 647

CYTAT
To zdaje się, że będziesz go ODPprzepraszał, bo jeśli twierdził że ODP jest standardem to wprowadził Cię w błąd. Re jest ujęte w dokumentach właśnie opisujących standardy działania m.in. różnych protokołów sieciowych (tzw. RFC *) a ODP i podobne są wyłącznie wymysłem chorych part z M$. Najlepszym dowodem jest istnienie "wątkowania" tylko po Re zaimplementowanego we wszystkich szerzej używanych czytnikach na różnych platwormach softare'owych.

aczy
Nic nie zrozumiałeś. Odsyłam Cię do postu, w którym na niego nażekałem On zawsze twierdził, że ma być "Re:", ale Ty coś tu namieszałeś. Ja twierdzi łem inaczej
PM Email Poster
kris1976

Użytkownik

Nr użytkownika: 88

CYTAT
A jakie sa standardy? Bo na razie to prefiks "odp:" robi mi niezly burdel na listach

No właśnie. Standardem jest to aby było "re:". Wtedy wątkowanie się nie "syp ie".
PM Email Poster
speedalarm

Użytkownik

Nr użytkownika: 517

CYTAT
Nic nie zrozumiałeś. Odsyłam Cię do postu, w którym na niego nażekałem On zawsze twierdził, że ma być "Re:", ale Ty coś tu namieszałeś. Ja twierdzi łem inaczej

=DobeX= in Całkiem możliwe skoro nie panujesz nad znaczeniem tego co piszesz (vide cytat Twojego listu który profilaktycznie wyciąłeś). Jak widać z pozostałych wypowiedzi inni też mieli z jego zrozumieniem podobne kłopoty, więc daruj sobie teksty o namieszaniu. A jak odsyłasz do cudzego listu to podawaj Message-ID.
K co by nie marnować więcej czasu.
PM Email Poster
K7pop3

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 237

CYTAT
=DobeX= in Nic nie zrozumiałeś. Odsyłam Cię do postu, w którym na niego nażekałem On zawsze twierdził, że ma być "Re:", ale Ty coś tu namieszałeś. Ja twierdziłem inaczej
Całkiem możliwe skoro nie panujesz nad znaczeniem tego co piszesz (vide cytat Twojego listu który profilaktycznie wyciąłeś). Jak widać z pozostałych wypowiedzi inni też mieli z jego zrozumieniem podo daruj sobie teksty o namieszaniu. A jak odsyłasz do cudzego listu to podawaj Message-ID.

Przepraszam za błąd ortograficzny
Facet !!! Wyciąłem go nie dlatego, że inni nie kumają tak jak Ty, ale dlateg o, że zawsze tak robię, bo bardzo nie lubię jak ludzie odpisując wysyłają ws zystko co było w poprzednim poście !!!
bne kłopoty, więc
Czegoś znów nie zrozumiałeś Inni zrozumieli, tylko Ty nie !!! Nie mam bla dego pojęcia dlaczego wciąż się upierasz, że to ja nie zrozumiałem !!! Przec zytaj uważnie inne posty raz jeszcze.
Jak ktoś czyta tę grupę stale, to to wie. Poza tym to nie mam nawet takiego zamiaru. Postaraj się sam !?!
Daruj sobie głupie komentarze synku !!! Popieprzyło Ci się coś w głowie i pr óbujesz mnie obrażać. Odwal się, bo to Ty piszesz głupoty !
Ja tylko przeprosiłem za swój błąd. Ty nie dość, że nie zrozumiałeś, to jesz cze piszesz tak jakby jedynym celem Twojego posta było obrażanie mnie Ja przecież przepraszałem dlatego, że twierdziłem, że "Odp" to dobra forma G dy dowiedziałem się, że nie to przeprosiłem. Do Ciebie to jednak nie dotarło !!!

PM Email Poster
miroslaw antosik

Użytkownik

Nr użytkownika: 494

CYTAT
=DobeX= in Nic nie zrozumiałeś. Odsyłam Cię do postu, w którym na niego nażekałem On zawsze twierdził, że ma być "Re:", ale Ty coś tu namieszałeś. Ja twierdzi łem inaczej
Całkiem możliwe skoro nie panujesz nad znaczeniem tego co piszesz (vide cytat Twojego listu który profilaktycznie wyciąłeś).

Nie masz racji. Dobex dobrze napisał a Ty nie zrozumiałeś. Ja nie miałem z tym kłopotów. Zresztą wystarczy spojrzeć na mój sig, żeby zobaczyć do czego namawiam. Naprawdę ręce opadają, czy wy ludzie nie potraficie, czy nie chce wam się myśleć?
Pozdrawiam Pio72
Zmien Odp: na Re: !!! windows.online.pl/programy/prog06.htm#re
PM Email Poster
menshealth

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 11

CYTAT
On(Marcin Debowski)
Nie masz racji. Dobex dobrze napisał a Ty nie zrozumiałeś. Ja nie miałem z tym kłopotów. Zresztą wystarczy spojrzeć na mój sig, żeby zobaczyć do czego namawiam. Naprawdę ręce opadają, czy wy ludzie nie potraficie, czy nie chce wam się myśleć?

Pio72 in
Dobra, przeczytałęm raz jeszcze. Coś mi odwaliło. Właśnie się przeprowadzam. Jestem przemęczony. Malowałem przedwczoraj 3 pary drzwi jakąś olejną. Nawdychałem się rozpuszczalników (śmierdziało m.in. metyletylketonem). Faktycznie namieszałem. Dobexie zwracam honor !
PM Email Poster
domito

Użytkownik

Nr użytkownika: 197

CYTAT
A jak odsyłasz do cudzego listu to podawaj Message-ID.
Jak ktoś czyta tę grupę stale, to to wie. Poza tym to nie mam nawet takiego zamiaru. Postaraj się sam !?!
Daruj sobie głupie komentarze synku !!! Popieprzyło Ci się coś w głowie i pr óbujesz mnie obrażać. Odwal się, bo to Ty piszesz głupoty !

=DobeX= in
Widzę, że nie masz, ale fakt pozostaje faktem, jeśli odnosisz do czegoś wypowiedź czego nie cytujesz, powinieneś podawać Message-ID.
Zwróciłęm Ci honor w poprzednim liście bo faktycznie namieszałem, natomiast twoja reakcja nie jest współmierna do stopnia tego namieszania. Proponuję abyś starał się panować nad swoimi emocjami bo zajmiesz trwałe miejsce nie tylko w moim KF "tatusiu".
Trzymaj się dziubku i jeszcze raz - panuj nad sobą :)
PM Email Poster
eXtrim

Użytkownik

Nr użytkownika: 580

CYTAT
Naprawdę ręce opadają, czy wy ludzie nie potraficie, czy nie chce wam się myśleć?
Pozdrawiam Pio72

Jasne ze nie potrafimy. Ja osobiscie mam mozg jak orzeszek wiec nic mi do niego nie wbijesz. BTW male 3 pytanka: jak wy sie tam w 72 miescicie za klawiatura ? I czy tylko na to co piszesz stac 72 luda ? I czy wszyscy macie na imie Pio ?
Marcin Kubicki Dociekliwy --------------------------------------------------- 77. Nie sšdŸ, że zdrowie jest ci dane raz na zawsze 69. Gwiżdż. 74. Jedz suszone œliwki. Mały Poradnik Życia
PM Email Poster
Veiovis

Użytkownik

Nr użytkownika: 160

CYTAT
Jasne ze nie potrafimy. Ja osobiscie mam mozg jak orzeszek wiec nic mi do niego nie wbijesz. BTW male 3 pytanka: jak wy sie tam w 72 miescicie za klawiatura ? I czy tylko na to co piszesz stac 72 luda ? I czy wszyscy macie na imie Pio ?

Marcin Kubicki
Zauważ, że klawiatura (standartowa) ma tak trochę ponad 100 klawiszy, więc pewnie nawet i trochę luzu tam mają.
Nie wiem - nie znam ich osobiście.
Tego też nie wiem
Pozdrawiam
Maseł
PM Email Poster
revcorey

Użytkownik

Nr użytkownika: 195

=DobeX= w artykule : No właśnie. Standardem jest to aby było "re:". Wtedy wątkowanie się nie "syp : ie".
References:
Ponoć unikalne numery na tyle by przyjąć i niemieckie AW. W czym problem?
Piotrek
PM Email Poster
Danzel

Użytkownik

Nr użytkownika: 266

CYTAT
On(Pio72) wrote and nobody noticed it except me:
Naprawdę ręce opadają, czy wy ludzie nie potraficie, czy nie chce wam się myśleć?
Pozdrawiam Pio72
Marcin Kubicki Dociekliwy

Nie pisałem tego do ciebie mój ty zakompleksiony robaczku, ale widzę, że bardzo się tym przejąłeś.
Jak robaczek to i móżdżek ma jak orzeszek - malutki orzeszek.

Widzisz, nie dopowiem ci na te pytania bo ze swoim "orzeszkowo - ogórkowym" móżdżkiem i tak nic nie zrozumiesz.
PS. Widzę, że już nawet mojego nicka zacząłeś się czepiać. Spójrz na siebie, przecież to żałosne. Przypominasz dziecko z przedszkola (a masz chyba troszkę więcej lat?), które jak chce komuś zrobić "psykrość" to przekręca jego imię lub nazwisko. Żałosny jesteś, tym bardziej, że silisz się jak widzę na "błyskotliwego dowcipnisia" co wychodzi ci IMHO słabiutko.
Pio72
Zmien Odp: na Re: !!! windows.online.pl/programy/prog06.htm#re
PM Email Poster
ttar

Użytkownik

Nr użytkownika: 438

CYTAT

Marcin Kubicki
A mnie jest i jakos sie miescimy;)
Bleys
PM Email Poster
NaT.

Użytkownik

Nr użytkownika: 523

On(Pio72) wrote and nobody noticed it except me:
[wielki ciach]
Sorry Wielki Umysle, ze osmielilem sie odzywac. Jako ze jestes tak strasznie nadety, to aby nie przyprawiac cie o pekniecie to jest moja ostatnia odpowiedz na twe Wielkie Przemyslenia.
Zegnajcie - wszyscy 72
Marcin Kubicki Zabierajac Swoje Zabawki Odp: Odp: Odp: brzmi pieknie !!!!!
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll