Szukam osób do testowania nowego wynalazku.

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Szukam osób do testowania nowego wynalazku.

businessnoww
Post: Szukam Osxoqb Testowania Nowego Wynalazku, May 21 2008, 03:21 PM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 372

Ludzie zlapcie tego przestepce, falszujacego korespondencje e-mail.
Kopia do abuse. Dariusz
Path: news.tpnet.pl!not-for-mail Reply-To: "Dariusz" From: "Dariusz" Newsgroups: pl.ogloszenia.rozne, pl.sci.medycyna, pl.soc.seks Subject: Szukam osób do testowania nowego wynalazku. Lines: 13 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.. X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.. Message-ID: Date: Sun, 11 Jun GMT NNTP-Posting-Host: 213.76.32.55 X-Complaints-To: tpsa.pl X-Trace: news.tpnet.pl 1 213.76.32.55 (Sun, 11 Jun MET DST) NNTP-Posting-Date: Sun, 11 Jun MET DST Organization: TPNET - tpnet.pl Xref: news.tpnet.pl pl.ogloszenia.rozne:10 pl.sci.medycyna:5 pl.soc.seks:23
Ostatnio prowadziłem badania nad drogami roższerzania się chorób, między innymi HIV. ..
PM Email Poster
thid
Post: Szukam Osxoqb Testowania Nowego Wynalazku, May 22 2008, 06:46 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 763

CYTAT
Ostatnio prowadziłem badania nad drogami roższerzania się chorób, między innymi HIV. Wiele z nich wynika z niużywania prezerwatyw, ponieważ są one coraz droższe i ludzi z marginesu po prostu nie stać na nie. Ponadto wyrzucane nie potrzebnie zaśmiecają środowisko. Ja opracowałem rewelacyjne rozwiązanie problemu. PREZERWATYWY WIELOKROTNEGO UŻYCIA. Wewnątrz jest specjalny materiał który pohłania zawartość, tak jak w Pampersach. Po ok. 30to krotnym użyciu zmienia się kolor balonika na czerwony i wiadomo, że trzeba wziąć nowy. W związku z pracami badawczymi poszukuj wielu osób do testujowania mojego wynalazku.
D.

Ze swoim rewelacyjnym pomyslem zglos sie do Poradni Zdrowia Psychicznego. Tam zostaniesz wysluchany a pan/pani doktor pomoze Ci w twoich trudnych chwilach. Mozliwe ze gdy bedziesz mial szczescie to zostaniesz wyslany do osrodka, gdzie spotkasz sobie rownych. Tam juz razem bedziecie testowac twoj nowy wynalazek.
pozdrawiam grupe
*********** REPLY SEPARATOR ***********

MarcinS MarcinS@poznan.multinet.pl
PM Email Poster
Blachol
Post: Szukam Osxoqb Testowania Nowego Wynalazku, May 23 2008, 04:47 AM

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 735

CYTAT
Ze swoim rewelacyjnym pomyslem zglos sie do Poradni Zdrowia Psychicznego. Tam zostaniesz wysluchany a pan/pani doktor pomoze Ci w twoich trudnych chwilach. Mozliwe ze gdy bedziesz mial szczescie to zostaniesz wyslany do osrodka, gdzie spotkasz sobie rownych. Tam juz razem bedziecie testowac twoj nowy wynalazek.
pozdrawiam grupe
*********** REPLY SEPARATOR ***********
Ostatnio prowadziłem badania nad drogami roższerzania się chorób, między innymi HIV. Wiele z nich wynika z niużywania prezerwatyw, ponieważ są one coraz droższe i ludzi z marginesu po prostu nie stać na nie. Ponadto wyrzucane nie potrzebnie zaśmiecają środowisko. Ja opracowałem rewelacyjne rozwiązanie problemu. PREZERWATYWY WIELOKROTNEGO UŻYCIA. Wewnątrz jest specjalny materiał który pohłania zawartość, tak jak w Pampersach. Po ok. 30to krotnym użyciu zmienia się kolor balonika na czerwony i wiadomo, że trzeba wziąć nowy. W związku z pracami badawczymi poszukuj wielu osób do testujowania mojego wynalazku.
D.
MarcinS MarcinS@poznan.multinet.pl
-- Archiwum listy dyskusyjnej pl-sci-medycyna newsgate.pl/archiwum/pl-sci-medycyna/

Marcinie nie odpowiadaj na listy falszerza. Przeciez to tak jakbys byl paserem. Napisal. Abuse go capnie i chwile bedzie spokoj.
Internet polega na tym, ze falszerz moze falszowac korespondencje i uzywac cudzych adresow e-mail.
Dariusz
MarcinS
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll