Telefony komórkowe - szkodzą czy nie? |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| freeniac |
Post: Telefony Komxoqrkowe Szkodzxaq Nie, May 24 2008, 04:43 PM
|
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 104 Nr użytkownika: 422 Dołączył: 13-January 08 |
Czy ktoś widział na własne oczy naukowy artykuł na temat szkodliwości używania telefonów komórkowych? Chodzi mi o to czy ponad wszelką wątpliwość można powiedzieć, że szkodzą. Bo według mojej wiedzy znany jest wpływ promieniowania elektromagnetycznego na organizmy żywe tylko na zasadzie: wiadomo, ze wpływa tylko nie wiadomo jak ( w dużym uproszczeniu bo parę rzeczy jednak wiadomo).
Temat ten był wałkowany wiele razy, najlepsza odpowiedź jaką widziałem w usenecie (nie moja) brzmiała: "Gdybyś wiedział jak alkohol zabija komórki mózgowe, w życiu byś nie tknął browaru" :-))))) Telefon o który pytasz, pochodzi z kraju o bardzo surowych normach bezpieczeństwa, jest dopuszczony w wielu krajach świata. Sam mam taki (z uwagi na brak wystającej antenki, wielka wygoda) -- "Gdyby trzeba było studiować wszystkie przepisy prawne, brakowałoby czasu na ich przekraczanie." =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-===-== Robert Pyzel =-. |
![]() |
![]() |